Medlemstilbud

Tenk lokalt først.

Med holdningskampanjen ”Tenk lokalt” ønsker vi i Kommunikasjonshuset Trio Media i samarbeid med Namdal Næringsforening å skape en endring i handlemønsteret til
folk i Namdalen.

Sammen med Namdal Næringsforening har vi satt opp nettstedet tenklokalt.no, som vi tenker å bruke som plattform for kampanjen. De bedriftene som blir med på kampanjen vil bli presentert på denne nettsiden, og disse presentasjonene vil også bli publisert og delt på sosiale medier med mulighet for ekstra fremming slik at flest mulig får sett det.

Godkjent smittevernutstyr fra MATRA AS

Det virker som smittevern kommer til å bli en del av hverdagen i lang tid. Derfor har vi kampanje på godkjente munnbind, dispensere og håndsprit. Vi har det meste på lager, og får inn ukentlige forsyninger. Alle munnbindene er merket i henhold til lovverket og godkjent av legemiddeltilsynet.

Martnastilbud på Snapchat-annonsering

Tilbud til Næringsforeningens medlemmer på Snapchat-annonsering av Mystory Norge i forbindelse med NamsosMartnan 12-15 august 2020.

Videreutdanningskurs i digital forretningsutvikling

Har du ansatte, kolleger eller kjenner du noen som ønsker å lære mer om digital forretningsutvikling? Nord Universitet ved studiested Mo i Rana tilbyr et nytt videreutdanningskurs som vil gi deg innsikt i mulighetene ved digitalisering, og er tilrettelagt for kandidater som er i jobb

Sommertilbud 2020

Sommertilbud til Næringsforeningens medlemmer på annonsering i NA for juni og juli.

Etterutdanning for yrkessjåfører

For å opprettholde yrkessjåførkompetansen skal den enkelte yrkessjåfør gjennomføre etterutdanning hvert femte år etter at bevis for yrkessjåførkompetanse ble utstedt for første gang, eller fornyet. Nå er det mulig å ta kurset seks måneder før utløpsdato på YSK.

Tiltak mot Coronasmitte

Tilbud til Næringsforeningens medlemmer på Slagdørsautomatikk.

For å beskytte deres kunder og ansatte mot å unødvendig utsette seg for berøringssmitte når de kommer til dere, lanserer Namdal Glass og fasade et medlemstilbud på slagdørsautomatikk med albuebrytere.