265 medlemmer, 3200 ansatte,

11 milliarder i omsetning.

Namdal Næringsforening representerer de ulike bransjene på aktuelle arenaer og er en aktiv medspiller i samarbeidet med Namsos kommune og andre offentlige aktører. Namdal Næringsforening dekker store deler av Namdalen fra kyst til fjell. Vi jobber tett med både politisk og administrativ ledelse i alle Namdalskommunene, og vi har en egen samarbeidsavtale med Namsos kommune.

Namdal Næringsforening er en frittstående og selvstendig organisasjon som har som formål og fremme næringslivet i regionen, og slik bidra til økt verdiskapning i eksisterende bedrifter og et bedret grunnlag for nyetableringer.

VÅRE MEDLEMSBEDRIFTER

BYGG OG ANLEGG

FINANS OG TJENESTEYTING

HANDEL, SERVICE, KULTUR & REISELIV

HAVBRUK

HELSE OG OPPVEKST

INDUSTRI OG TRANSPORT

Hold deg oppdatert på de siste nyhetene fra Namdal Næringsforening!

SNART KLARE FOR NÆRINGSKONFERANSEN!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Sjekk ut og bestill billett ! Vår medlemsbedrift Norsk Revy er tilbake med Norges Morsomste festival 🥳🥳🥳BARE ÉN MÅNED IGJEN TIL NORGES MORSOMSTE FESTIVAL‼️ "Sekker deig billett te" Norsk Revyfestival 2023 - NM i revy! ... Se merSe mindre

Sjekk ut og bestill billett ! Vår medlemsbedrift Norsk Revy er tilbake med Norges Morsomste festival 🥳🥳

9 gründere har gjennomført Etablererkurs - og i dag deltok 7 av dem på pitcheøvelse, som en avslutning på et kurs som har gått over 5 intense kvelder. GRATULERER med vel gjennomført arbeid 🙌🏻👍🏼 Ønsker dere lykke til med videreutvikling av ideer og konsept. Og takk til fagpanelet Reidun Forås Prebensen fra Grong Sparebank, Magnus Wester fra Safedrive og Jens-Hartvik Quanvik Salgstinget - som kom med konstruktive, motiverende og konkrete tilbakemeldinger. Det er utrolig verdifullt for deltakerne.

Videre oppfølging blir nå med forretningsutvikler i @inam.no - som er en del av pakken.
... Se merSe mindre

9 gründere har gjennomført Etablererkurs - og i dag deltok 7 av dem på pitcheøvelse, som en avslutning på et kurs som har gått over 5 intense kvelder. GRATULERER med vel gjennomført arbeid 🙌🏻👍🏼 Ønsker dere lykke til med videreutvikling av ideer og konsept. Og takk til fagpanelet  Reidun Forås Prebensen fra Grong Sparebank, Magnus Wester fra Safedrive og Jens-Hartvik Quanvik Salgstinget - som kom med konstruktive, motiverende og konkrete tilbakemeldinger. Det er utrolig verdifullt for deltakerne.

Videre oppfølging blir nå med forretningsutvikler i @inam.no - som er en del av pakken.