Laster Arrangementer

Bli med på INTRONAMDAL. En Kick-off frokostkonferanse til Namsos Festivalen. Tema er FOLK.

«Namdalen trenger folk, bedrifter trenger folk og folk trenger folk. Hvordan tar vi i næringslivet vare på de vi har og de vi ønsker å tiltrekke oss som arbeidstakere. En attraktiv arbeidsplass er viktig for fremtidens arbeidstakere. I dette frokostmøtet belyser vi ulike tema som vi mener er viktige for næringslivet.

Du kan kjøpe billett pakke med forspill og festivalpass, eller kun konferanse billett. Billettpakken får du for samme pris som det koster å kjøpe festivalpass, så dette er et fantastisk tilbud!

Program:

08:00 Nydelig frokostbuffe på Scandic Rock City Hotell (Åpner fra 07.30, så er bare å komme tidlig for de som ønsker det).

08:30 Velkommen og introduksjon med Jon Håvard Solum, Banksjef i Grong Sparebank og Marte Karoline Sollien, Daglig leder i Namdal Næringsforening.

08:45: NAMDAL2040: En profesjonell nettverksarena for Namdalinger mellom 20 og 40 år. Muligheter og utfordringer i Namdalen – hvordan kan unge og ambisiøse Namdalinger være med på å løse disse i samarbeid med det offentlige og næringslivet?

09:15: Kaffepause

09:45: Emosjonelle og relasjonelle utfordringer i arbeidslivet – hvordan forebygge sykefravær i en hektisk arbeidshverdag?

10:10: Act, Belong, Commit – hvordan implementere dette i arbeidslivet? (ABC for god psykisk helse)

10:30: Sofaprat med deltakere fra Næringsliv og Politisk miljø (navn slippes i april).

10:50 Pause

11:15 Vi avslutter med et inspirasjons foredrag fra John Hammersmark, som for de fleste er kjent som «Kapteinen» i kompani Lauritzen.

Her får du en pakkepris på billetter, forspill og foredrag til en super pris! Dette kan du IKKE gå glipp av.

Mer informasjon om programmet kommer. Ta forbehold om endringer.

Konferanse INTRO Namdal
Inkluderer frokost og konferansepakke
kr 550,00
Intro Namdal + Festivalpass + forspill
Forspill i eget telt rett utenfor festivalområdet. I denne pakken får du frokost, konferansebillett, forspill og festivalpass for hele helgen! UNIK MULIGHET.
1595

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen