Laster Arrangementer

Få med deg den tradisjonelle julefrokosten på Scandic Hotell, med fantastisk mat fra deres buffè – og gode innleggsholdere.

Frokosten starter kl 08.00, men for dere som har mulighet er dere hejrtelig velkommen til å spise fra kl 07.30. Vi bruker god tid på frokost og mingling, før vi tar med oss kaffekoppen på møterommet og hører på inspirerende innlegg (første innlegg starter 08.30, og vi gjør oss ferdig til senest 09.45).

INNLEGG:

Stian Brekkvassmo og Silje Fagerhaug fra Grong Sparebank. To samfunnsengasjerte politikere som begge nylig har skiftet arbeidsplass og startet i bank. Stian har gått fra ordførerjobb på heltid, til å jobbe som banksjef for bedriftsmarkedet . Han har med seg Silje Fagerhaug, som også nylig har gjort et skifte fra advokat i Namsos kommune til kredittsjef. Er det en tilfeldighet at politikere rekrutteres i bank-verden?

Siktedukfabrikken: Vi vet at den er der og at den gjengen gjør det godt – men hva er det de egentlig leverer der borte fra fabrikken på Spillum? Hvordan ser en arbeidsdag ut for de som jobber med Sikteduk? Daglig leder Edvart Østby skal presentere bedriften for oss, og blant annet fortelle mer om hvilke investeringsplaner de har fremover. De får snart på plass en ny maskin som nå vil gi de muligheten til å utvide sitt sortiment.

Denne frokosten må du få med deg! Meld deg på! 🙂

Meld deg på her:

Julefrokost Scandic Hotell – 15.12.2023 | Namdal Næringsforening | Kjøp billetter | Hoopla

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen