Laster Arrangementer

Kjenner du til de prosjektene i din bedrift som genererer overskudd? Har du en løpende oversikt over prosjektene med sunne marginer, eller identifisert de prosjektene hvor tiltak bør iverksettes? Vi i Namdal Næringsforening, sammen med SpareBank 1 Regnskapshuset, ønsker å invitere deg til et kurs i økonomistyring og prosjektregnskap.

Dette 2,5 timer lange kurset krever ingen forkunnskaper i prosjektregnskap, men vil bistå deg i å få oversikt over hvilke prosjekter som er lønnsomme. I tillegg vil kurset hjelpe deg med å følge prosjekter fortløpende, slik at du kan iverksette nødvendige tiltak tidlig nok dersom et prosjekt ikke utvikler seg som planlagt. Vår erfaring tilsier at dette er essensielt for å sikre lønnsomhet og forhindre kostnadsoverskridelser så tidlig som mulig.

Kurset er åpent for alle medlemmer av Namdal Næringsforening, uavhengig av regnskapsfører eller bank. Det er perfekt for deg som er daglig leder, eier, prosjektleder, bas, eller bare nysgjerrig på emnet! Det blir også servert en enkel frokost.

I denne videoen under forklarer sjefsøkonom Harald Magnus Andreassen hvorfor du bør melde deg på nettopp dette kurset, ved å gå de makroøkonomiske utsiktene for 2024, og hvordan dette påvirker norske virksomheter

Ta informerte beslutninger for din virksomhet; meld deg på vårt kurs i økonomistyring og prosjektregnskap med frokost den 20. oktober klokken 08:00.

Trykk her for å melde deg på!

Frokost inkludert!

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen