Laster Arrangementer

Vi er så heldige at Guro Angell Gimse kommer til vårt nettverksmøte 12. juni i Namsos, hvor hun skal holde foredraget «Rekk opp hånda!». Hun skal fortelle om sin bakgrunn og hvordan hun har havnet i den posisjonen er i dag, samt dele erfaringer hun har etter å ha jobbet en stund som kvinnelig toppleder. Dette MÅ dere få med dere, for dette blir uten tvil et veldig bra treff: Vi skal la oss inspirere og motivere til å ta den plassen som samfunnet så absolutt trenger at kvinner tar.

Guro har bakgrunn som politi, gårdbruker og politiker. Hennes politiske bakgrunn spenner seg fra kommunestyre og fylkesting til storting og regjering. Hun er utdannet politiet og har en master i Business & Administration.

Praktisk info: Dette foredraget er åpent for alle. Vi kommer tilbake til lokasjon i god tid i forkant, men vi velger å se an antall påmeldinger for å få en «pekepinn». Det blir også mulighet til å melde seg på middag etter arrangementet for de som vil være med på enda mer nettverksbygging og mingling (egen påmelding til dette kommer direkte til alle påmeldte etter hvert).

PÅMELDING HER

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen